Beställare

Samla och se all information om dina projekt, direkt i mobilen och surfplattan. Du får en tydlig överblick på tid och kostnader och full koll på anställdas och underentreprenörers timmar. Byggdagboken ger även en transparens som gör att du slipper ovälkomna överraskningar.

så funkar byggdagboken

Många fördelar

Med Byggdagboken får du koll på dina projekt och förenklar kontakten med dina entreprenörer. Du kan se hinder och avvikelser i realtid, ha koll på tillkommande kostnader samtidigt som du får en god samlad dokumentation kring de arbeten som har utförts. Byggdagboken kan därför även användas som grund vid eventuella tvister och försäkringsfrågor.

så funkar byggdagboken
Full koll på projektet
så funkar byggdagboken
Översikt
så funkar byggdagboken
Kostnadseffektivitet
så funkar byggdagboken
Direkt godkännande till entreprenör

Vinningen för er

Ni kan ”styra upp” era projekt, genom att ni tillhandahåller den digitala dagboken för era entreprenörer. Vinningen för er i korthet är:

  • att ni i realtid kan se hinder och avvikelser/projekt
  • ni förenklar dialogen med entreprenörerna, ta bort missförstånd/otydligheter
  • ni har koll på de kostnader som tillkommer (ÄTOR) samt
  • ni får god samlad dokumentation/dag som är lättåtkomlig kring de arbeten som utförts en gång i tiden (garantier/försäkringsfrågor)
  • sökbar historik kring projekten – vid eventuella tvister
  • Projektledartid kan föras för eventuell interndebitering

Referenser

En referens är Mitt Sverige Vatten (Sundsvalls Kommun) som under flera år arbetet på detta vis och har motsvarande er roll.

Mitt Sverige VattenVi är väldigt nöjda med Byggdagboken. Den hjälper oss att hålla ordning på nedlagd tid och vad som händer dag till dag i våra projekt. Vi har ett 60 tal olika konsulter och entreprenörer som dagligen använder dagboken i våra projekt.
Jan-Olov Aronsson, Projektsamordnare, Mitt Sverige Vatten AB

Kontakta Erik

Erik Jaxgård

Erik Jaxgård
Affärsområdeschef
070-665 33 10
erik.jaxgard@byggdagboken.se

Se vår video