Fakturering med Byggdagboken - Effektiv hantering av fakturor

Med vårt projektverktyg får du tillgång till en rad användbara funktioner som förenklar faktureringsprocessen och sparar värdefull tid. Vi förstår vikten av en sömlös faktureringsprocess och har skapat en omfattande modul för kundfakturering och hantering av leverantörsfakturor som hjälper dig hålla koll på projektkostnader och ekonomisk förvaltning.

 

Kundfakturering – Skapa och hantera fakturor med lätthet

Med vår populära modul för kundfakturering i Byggdagboken kan du enkelt skapa och hantera fakturor direkt i systemet. Genom att samla allt fakturaunderlag på ett ställe erbjuder vi dig en smidig och effektiv lösning för faktureringsprocessen. När du skapar kundfakturor har du möjligheten att antingen skicka dem direkt från Byggdagboken eller exportera dem till ditt ekonomisystem. Det ger dig friheten att välja den metod som passar bäst för ditt företag.

 

Fakturaskanning – Full kontroll över leverantörsfakturor

Vi förstår att hantering av leverantörsfakturor kan vara en tidskrävande process. Därför har vi utvecklat en funktion som gör det enkelt att hålla koll på projektkostnader och leverantörsfakturor. Genom att skicka in PDF-fakturor, använda EDI eller manuellt ladda upp dina leverantörsfakturor i systemet kan du snabbt och enkelt tolka informationen och tilldela den rätt projekt. Med vår fakturaskanning behöver du inte längre oroa dig för att fakturorna hamnar på fel plats eller glöms bort.

 

Enkel integration med ditt ekonomisystem

Vi vet att det är viktigt att ha en sömlös integration mellan ditt faktureringssystem och ekonomisystemet. Därför erbjuder vi möjligheten att exportera dina leverantörsfakturor vidare till ditt ekonomisystem. Detta sparar tid och minimerar risken för felaktiga bokföringar. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att all information överförs korrekt och att du har full kontroll över din ekonomi.

Med Byggdagbokens omfattande faktureringsmodul och andra praktiska funktioner blir faktureringsprocessen enklare och mer effektiv än någonsin tidigare. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en helhetslösning för hantering av kundfakturor och leverantörsfakturor. Så låt oss tillsammans förenkla och optimera din faktureringsprocess med hjälp av Byggdagboken!

Välj ditt paket här:

Integrerat med

Vill ni veta mer om vår faktura-hantering?

”Man får betalt för sitt jobb. Man sparar tid!”

Lotta Bergström

Onboarding ansvarig

Tore Jansson

Administratör Storkund