Karriär

Sedan 2016 har vi på Byggdagboken varit fast beslutna att förenkla arbetsvardagen för byggbranschen genom att digitalisera processen för projekthantering. Vår framgång är inte bara ett resultat av vårt intuitiva verktyg, utan även tack vare det engagerade team av medarbetare som brinner för att göra varje kunds erfarenhet oslagbar. Delar du vår passion för innovation och kundservice – och är redo att bli en viktig del av vår fortsatta resa? Utforska våra lediga tjänster idag.

Bli vår nästa medarbetare

Känner du ett sug efter att utgå och arbeta från norra delarna av vackra Hälsingland?


Då har du hamnat rätt. Vi letar ständigt efter rätt personer som kan hjälpa till i utvecklingen, och vara med i den resa vi gör med företaget.


Vi är idag ett 20-tal medarbetare inom bland annat försäljning, kundvård, administration, support & IT-utveckling.Du som medarbetare blir en del av ett team som ser laget före jaget, ständigt på jakt efter förbättringsområden på både individuellt plan samt inom företaget.Du blir en väldigt viktig spelare i vår fortsatta utveckling, med visionen att bli marknadsledare inom digitala projektverktyg riktat mot byggbranschen.För att nå dit tror vi att det är viktigt att du är målmedveten, kan hantera högt tempo och kan lägga ner det lilla extra för att nå ditt eget samt vårat gemensamma mål.

Lediga tjänster: