Om Byggdagboken

När du vill satsa på ditt jobb och inte på din admin.

Sedan 2016 har Byggdagboken verkat med en och samma idé – att digitalisera projekthantering för en enklare arbetsvardag. För att lyckas med denna ambition ställer vi upp med marknadens enklaste projektverktyg. På ren intuition förstår du både navigation och funktion. Det dröjer inte länge innan du flyter fram bland Byggdagbokens alla möjligheter. Vi ställer också upp med 20 dedikerade medarbetare som finns där för dig. Har du frågor? Är det något som känns oklart? Tveka inte på att höra av dig. Vårt team hjälper dig i alla lägen.

I övrigt kvarstår ambitionen om att förenkla din arbetsvardag så mycket som det bara går. Och även om vi lyckats väl för tusentals byggföretag, så är vi inte nöjda. Det finns alltid förbättringar att göra. Därför tar vi gärna mot din feedback om du kommer på något. Det är för dig och ditt bolag vi har Byggdagboken, så all input mottages med stor tacksamhet.

Så fungerar Byggdagboken

Byggdagboken är till för dig som är beställare, entreprenör eller en kombination av båda. Oavsett vilken roll du har inom er verksamhet så får du tillgång till de funktioner i Byggdagboken som behövs för att göra ditt jobb enklare.

Byggdagboken är en komplett lösning för din arbetsplats som gör att du sparar både tid och pengar.

Med Byggdagboken år du kontroll och överblick över dina projekt genom att du direkt ser hur många timmar dina anställda har arbetat, hur mycket tid och pengar som lagts på projektet samt var dina maskiner befinner sig. Byggdagboken ger dig automatiska sammanställningar, underlättar vid fakturering och du kan enkelt ladda upp bilder och dokument. Dessutom finns dagboken tillgänglig för berörd personal direkt när du skrivit den.

Med Byggdagboken får du koll på dina projekt och förenklar kontakten med dina entreprenörer. Du kan se hinder och avvikelser i realtid, ha koll på kommande kostnader samtidigt som du får en god samlad dokumentation kring de arbeten som har utförts. Byggdagboken kan därför även användas som grund vid eventuella tvister och försäkringsfrågor.

Vi gillar inte när man krånglar till det mer än nödvändigt. Vi har därför tagit fram och utvecklat marknadens enklaste projektverktyg.

Våra funktioner

Säg hejdå till tids & energitjuvar - skaffa Byggdagboken

Byggdagboken är enkel. Och den finns för att göra ditt jobb enklare. Med Byggdagboken kan du samla och se all information om dina projekt, direkt i mobilen och surfplattan. Du får en tydlig överblick på tid och kostnader och full koll på anställdas och underentreprenörers timmar. Byggdagboken ger även en transparens som gör att du slipper ovälkomna överraskningar. Med Byggdagboken kan du lägga mer tid på att göra jobbet och mindre på att rapportera och kontrollera det.