Effektiv hantering av arbetsorder

Arbetsorderfunktionen är speciellt utformad för dig med många kortare projekt och servicejobb. Genom att enkelt skapa arbetsorder i appen eller på webben kan du snabbt tilldela rätt person till varje uppgift. Den tilldelade personen blir automatiskt notifierad och rapporterar smidigt sitt arbete direkt via appen. Genom att använda arbetsorderfunktionen får du en tydlig översikt över alla kommande, pågående och avslutade arbetsordrar. På så sätt kan du alltid ha full kontroll över dina projekt och säkerställa att allt flyter på från början till slut.

Vi förstår att tiden är värdefull och att effektivitet är nyckeln till framgång i byggbranschen. Därför har vi optimerat vårt arbetsordersystem för att spara tid och minimera onödigt administrativt arbete.

Våra arbetsorder mallar hjälper dig att snabbt komma igång med dina projekt och säkerställa att inga viktiga detaljer glöms bort. Dessutom erbjuder vårt arbetsordersystem enkla anpassningsmöjligheter, så du kan skapa arbetsordrar som passar perfekt för dina unika behov.

För dig som behöver ett smidigt system är Byggdagbokens projektverktyg det perfekta valet. Vårt system är användarvänligt och ger dig en enkel och överskådlig vy över alla dina arbetsordrar. Genom att hantera allt digitalt undviker du risken för att tappa bort viktiga papper och kan enkelt söka efter gamla arbetsordrar när du behöver dem.

Du får full översikt, sparar tid och undviker onödiga administrativa bekymmer. Ta steget in i framtiden med Byggdagbokens Projektverktyg och optimera din arbetsdag redan idag.

Välj ditt paket här:

Vill du veta mer om vår funktion Arbetsorder?

”Man får betalt för sitt jobb. Man sparar tid!”

Lotta Bergström

Onboarding ansvarig

Tore Jansson

Administratör Storkund