Effektiv tid tracking för Byggprojekt - Håll koll på personalens tid i realtid

Noggrann tidtracking är avgörande för att säkerställa projektets framsteg och kostnadskontroll. Med vår in- och utcheckningsfunktion kan du enkelt övervaka närvarotiden för varje anställd på byggarbetsplatsen. Genom att spåra när de kommer och lämnar projektet får du en tydlig överblick över deras arbetsinsatser, vilket hjälper dig att optimera arbetsflödet.

Vår tid tracking-funktion har blivit en oslagbar fördel för snöröjningsföretag. Genom att rita upp färdrutten i Byggdagboken skapar du ett tillförlitligt underlag för att redovisa för kunden vilka vägar som har avverkats. Det ger dig inte bara en extra trygghet i kommunikationen med kunden, utan ger också en möjlighet att förbättra och optimera framtida snöröjningsuppdrag och samarbeten.

Med vårt användarvänliga gränssnitt kan du enkelt generera detaljerade rapporter över personalens tidrapportering. Dessa rapporter kan användas som underlag för fakturering, löneutbetalningar och resursplanering. Genom att ha allt på ett ställe sparar du tid och minskar risken för felaktigheter.

För att ytterligare förbättra din tracking kan du dra nytta av de avancerade funktionerna för analys och optimering. Identifiera mönster och trender i arbetet för att göra mer informerade beslut. Genom att använda dessa insikter kan du minska slöseri med tid och resurser, vilket i sin tur leder till en mer lönsam verksamhet.

Med Byggdagbokens trackingfunktion får du en omfattande lösning för att övervaka personalens närvaro, optimera projektets arbetsflöde och öka lönsamheten. Oavsett om du driver ett stort byggprojekt eller ett snöröjningsföretag, kommer vår tracking att förbättra din verksamhet och ge dig en tryggare grund för att möta kundernas behov.

Kontakta oss idag för att få reda på hur vår trackingfunktion kan hjälpa ditt företag att blomstra och nå nya framgångar. Tillsammans tar vi din verksamhet till nästa nivå!

Välj ditt paket här:

Vill ni veta mer om vår tids-tracking?

”Man får betalt för sitt jobb. Man sparar tid!”

Zandra Persson

Kundansvarig