Projekthantering - Ett verktyg för strukturerad planering

Vårt projektverktyg erbjuder omfattande planeringsfunktioner som gör det enklare att skapa och hantera dina projekt. Med vår intuitiva gränssnitt kan du enkelt ställa in start- och slutdatum, knyta kunder och arbetsledare till varje projekt och koppla offerter till projektet. Allt för att ge dig fullständig kontroll över varje aspekt av dina byggprojekt.


Effektiv projekthantering online

Vi förstår vikten av att kunna hantera dina projekt online, oavsett var du befinner dig. Genom att använda vår app och webbgränssnitt kan du enkelt komma åt och uppdatera projektinformation, oavsett om du är på arbetsplatsen, på resande fot eller hemma. Det ger dig friheten att vara produktiv och uppdaterad närhelst det passar dig bäst.


Smidig tidrapportering och hantering

Med vårt projekthanteringssystem blir tidrapporteringen otroligt enkel. Du och ditt team kan utan problem logga arbetade timmar direkt i appen eller via webbgränssnittet. Det ger er möjlighet att hålla koll på projektets framsteg och säkerställa att ni håller er inom tidsramarna för varje del av projektet.


Kraftfull sökfunktion för att snabbt hitta viktig information

Tack vare vår kraftfulla sökfunktion kan du enkelt hitta den information du behöver när du behöver den. Oavsett om det är en anteckning som gjordes av en underentreprenör för två år sedan eller en specifik detalj om projektet, hjälper vår sökfunktion dig att snabbt få tag på den nödvändiga informationen.


Projektsystem för smartare beslutsfattande

Genom att använda vårt projekthanteringssystem får du en fin översikt av alla projekt och deras framsteg. Det hjälper dig att fatta informerade beslut och identifiera eventuella flaskhalsar i processen. Med vår plattform får du all den data du behöver för att effektivt leda ditt team mot framgång.

Vårt projektverktyg är speciellt utformat för att möta byggbranschens unika utmaningar. Med enkla användarflöden, kraftfull funktionalitet och optimerade verktyg blir projekthanteringen enklare, mer strukturerad och mer produktiv än någonsin tidigare.

Låt vårt projektverktyg vara din pålitliga partner för att lyckas med dina projekt. Prova det idag och upplev skillnaden själv. Vi är övertygade om att du kommer att bli imponerad av dess effektivitet. Ta kontroll över dina projekt och låt oss hjälpa dig att nå framgång på alla plan.

Välj ditt paket här:

Vill ni veta mer om vår Projekthantering?