Effektiv ÄTA-hantering för byggprojekt

Med Byggdagbokens ÄTA-hantering har du och ditt team möjlighet att snabbt och enkelt rapportera in utfört arbete, bilder, kostnader och nedlagd tid på respektive ÄTA. Detta ger dig en detaljerad översikt över projektets framsteg och ekonomi, vilket är ovärderligt för en smidig och effektiv byggprocess. Genom att ha all information samlad på ett ställe minskar du risken för felaktiga fakturor och kan istället fokusera på att driva ditt projekt framåt.


Smidig kommunikation med beställare och underentreprenörer

Genom att bjuda in beställare och underentreprenörer till ditt projekt via Byggdagboken, undviker ni tvister och missförstånd. Alla underlag, inklusive tidrapporter, bilder och kostnader, är samlade, granskade och godkända i verktyget. Detta skapar en transparent arbetsmiljö där alla inblandade kan följa projektets framsteg och ha full insyn i arbetsprocessen. Resultatet blir en smidigare kommunikation och bättre samarbete, vilket i sin tur leder till ökad effektivitet och nöjda kunder.


Professionell redovisning med anpassningsbara PDF-rapporter

Byggdagbokens ÄTA-hantering gör det enkelt för dig att generera professionella PDF-rapporter som kan användas för redovisning och fakturering. Du kan anpassa rapporterna efter dina behov och lägga till företagets logotyp och andra relevanta detaljer. Detta ger dina kunder och samarbetspartners ett seriöst intryck och skapar förtroende för ditt företag.


Användarvänlig app och webbgränssnitt

Byggdagbokens ÄTA-hantering är utformad för att vara användarvänlig och enkel att hantera. Oavsett om du är på byggarbetsplatsen eller på kontoret kan du enkelt logga in och komma åt all relevant information. Genom att använda vår app och webbgränssnitt kan du effektivisera ditt arbete och spara värdefull tid, samtidigt som du håller koll på projektets framsteg.

Med Byggdagbokens ÄTA-hantering får du ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att optimera dina byggprojekt. Tidrapportering, kostnadsöversikt och professionell redovisning blir enklare och mer effektivt än någonsin tidigare. Genom att skapa en transparent arbetsmiljö och underlätta kommunikationen med beställare och underentreprenörer kan du undvika tvister och missförstånd. Vårt användarvänliga verktyg är din nyckel till smidiga byggprojekt och nöjda kunder.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill ha hjälp att komma igång med ÄTA-hantering för dina projekt. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot framgångsrika och lönsamma byggprojekt.

Välj ditt paket här:

Vill du veta mer om vår ÄTA-hantering?

Mathias Hedblom

Kundansvarig

Tore Jansson

Administratör Storkund