Med notiser har du full koll på projektet

Med notiser får du en direktkoppling till det som händer i ditt projekt. Du kan enkelt ställa in dina preferenser för att få anpassade notiser i realtid. När en ny händelse rapporteras in kommer du omedelbart få en notis i din mobil eller via mailen, så att du alltid är uppdaterad och kan agera i tid.


Att missa en avvikelse kan vara kostsamt och tidskrävande. Men med Byggdagbokens notiser behöver du aldrig oroa dig för det. Du får snabbt och smidigt information om potentiella problem, vilket ger dig möjlighet att agera proaktivt och undvika att små problem som riskerar att bli stora hinder längre fram.


Vi förstår att alla projekt har sina unika behov. Därför har vi inkluderat funktionen ”Påminnelser”. Med påminnelser kan du skapa dina egna notiser och schemalägga dem för att skickas ut till dina medarbetare på bestämda dagar och tider. Detta är en perfekt funktion för att påminna om viktiga möten, deadlines eller andra uppgifter som måste göras i tid.


Det spelar ingen roll om du använder Byggdagboken via vår användarvänliga app eller vårt webbgränssnitt. Notiser-funktionen fungerar smidigt på båda plattformarna. Så oavsett var du befinner dig har du alltid koll på det som händer i ditt projekt.


Varje framgångsrikt projekt börjar med smart planering och realtidsinformation. Byggdagbokens notiser ger dig den fördelen. Ta steget mot ett mer effektivt och framgångsrikt projekt redan idag!

Välj ditt paket här:

Vill ni veta mer om Notifikationer & Påminnelser?

Andreas Ljus

Försäljning Storkund