Lönehantering med Byggdagboken – Enkel, effektiv och överskådlig

Med vårt projektverktyg och app kan du njuta av en sömlös löneprocess som gör det enklare att planera, ta betalt och tidrapportera – allt på ett och samma ställe.

Att hantera löner kan vara krångligt, men inte med Byggdagbokens smarta löneprogram. Vi har utformat vår tjänst för att passa företag i alla storlekar och branscher, inklusive småföretag. Med vårt webbaserade löneprogram blir det enklare än någonsin att utföra lönehantering online. Låt oss guida dig genom några av våra funktioner för en smidig löneprocess:

 

Lönehantering som ger dig total kontroll

Med Byggdagbokens lönehanteringssystem får du en pedagogisk vy över alla dina anställdas arbetstider och insatser. Du kan snabbt sammanställa rapporter för varje period och få en inblick i hur tiden fördelas på olika projekt. Detta ger dig en omfattande överblick och nödvändigt underlag för löneutbetalningar.

 

Löneprogram online – Åtkomst var du än befinner dig

Med vår löneprogramvara har du möjlighet att hantera löneadministrationen direkt från vår webbgränssnitt eller via appen. Oavsett var du befinner dig kan du enkelt och säkert komma åt alla funktioner och data för att säkerställa korrekta löneutbetalningar och smidig lönehantering.

 

Enkelt löneprogram – Tidsbesparande och intuitivt

Vi vet att tid är värdefullt för dig som företagare. Därför har vi utformat vårt löneprogram så att det är enkelt att använda och tidsbesparande. Du behöver inte vara någon expert för att hantera löneadministrationen med Byggdagbokens löneprogram – allt är intuitivt och användarvänligt.

 

Löneapp – Lönehantering i fickan

Med vår användarvänliga app kan du ha lönehanteringen i fickan. Oavsett om du är ute på fältet eller på kontoret kan du enkelt tidrapportera och hålla koll på dina anställdas arbetstider. Vår löneprogramapp ger dig flexibilitet och smidighet i löneadministrationen.

Med Byggdagbokens löneprogram får du inte bara ett kraftfullt verktyg för lönehantering utan också en pålitlig partner som stödjer ditt företags tillväxt och framgång. Vi strävar efter att göra lönehantering så enkel och smidig som möjligt, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – att driva ditt företag framåt.

Har du frågor om vårt löneprogram eller vill veta mer om våra funktioner? Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper gärna!

Välj ditt paket här:

Export av löneunderlag

Export av löneunderlag

”Man får betalt för sitt jobb. Man sparar tid!”

Lotta Bergström

Onboarding ansvarig

Lars Svensson

Administratör Storkund