Upptäck vår smidiga funktion prislistor

Prislistor är en av våra mest kraftfulla funktioner, som gör det enkelt för dig att säkerställa korrekta priser och kostnader för varje projekt.

Prislistorna är flexibla och anpassningsbara för att passa dina specifika behov. Genom att skapa skräddarsydda prislistor kan du vara säker på att rätt prissättning används för varje unikt projekt. Detta hjälper dig inte bara att hålla kostnaderna under kontroll utan ger även en professionell och pålitlig bild av dina priser gentemot dina kunder.

Med prislistor behöver du inte längre oroa dig för felaktiga priser eller kostnader när du rapporterar i systemet. Genom att använda denna funktion kan du vara trygg i vetskapen att varje prissättning är korrekt.

Vi förstår att tid är pengar, och därför har vi utformat vår funktion för att vara snabb och användarvänlig. Du kan enkelt uppdatera priserna och göra ändringar i realtid, vilket gör att du kan fokusera mer på dina projekt och mindre på administration.

Så om du vill ha ett pålitligt, flexibelt och effektivt sätt att hantera priser och kostnader i dina projekt, så är Prislistor-funktionen i Byggdagboken det självklara valet.

Välj ditt paket här:

Vill ni veta mer om våra prislistor?

Mathias Hedblom

Kundansvarig