Effektiv dokumenthantering för dina projekt

För att förenkla din digitala dokumenthantering och optimera effektiviteten i dina byggprojekt, är Byggdagbokens system för dokumenthantering det självklara valet. Med vårt elektroniska dokumenthanteringssystem får du tillgång till en mängd funktioner som gör hanteringen av dina projektdokument smidigare än någonsin. Ta kontroll över dokumentflödet, dela med dig av information till rätt personer och effektivisera dina arbetsprocesser. Säg adjö till borttappade papper och kaotiska dokumentberg – välkommen till en framtid med ordning och reda i dina byggprojekt.

Oavsett om du är byggentreprenör, arkitekt, eller byggherre, kommer vår dokumenthantering att underlätta ditt arbete och öka produktiviteten. Sluta slösa tid på ineffektiv dokumenthantering och börja dra nytta av vårt system. Ladda ner appen och skapa ett konto idag och upptäck fördelarna med effektiv dokumenthantering. Vår tjänst har hjälpt många företag inom byggbranschen att spara tid och pengar, och vi är övertygade om att den också kommer att gynna dig och ditt företag.

Byggdagboken – din partner för en smidigare och mer produktiv dokumenthantering inom byggbranschen. Ta steget mot ett mer organiserat och framgångsrikt byggprojekt idag!

Varför välja vår digitala dokumenthantering?

Att ha kontroll över dokumenthanteringen är avgörande för ett framgångsrikt byggprojekt. Genom att använda Byggdagbokens dokumenthanteringssystem kan du säkerställa att all relevant information är tillgänglig för behöriga användare – när som helst och var som helst. Här är några fördelar med att använda vår tjänst:

  1. Överskådlig struktur med mappar och filer

Med vårt intuitiva webbgränssnitt och app kan du enkelt skapa mappar för olika dokumenttyper och projekt. På så sätt får du en överskådlig struktur som gör det enkelt att hitta rätt dokument när du behöver det. Slipp tidsödande letande och fokusera istället på att driva ditt byggprojekt framåt.

  1. Säker delning av dokument

Delning av dokument mellan projektmedlemmar, entreprenörer och kunder är enkelt och säkert med Byggdagbokens åtkomsthantering. Du kan enkelt kontrollera vilka användare som har tillgång till vilka dokument, vilket ger dig full kontroll över känslig information och minimerar risken för obehörig åtkomst.

  1. Effektiv tidrapportering

Vår dokumenthanteringsfunktion inkluderar även möjligheten att snabbt och enkelt rapportera arbetstid. Genom att koppla tidrapporter direkt till specifika dokument eller projekt blir det enklare att hålla koll på t.ex. kostnader och beläggning.

  1. Anpassningsbart system för byggprojekt

Vi förstår att varje byggprojekt är unikt, därför har vi utformat vårt dokumenthanteringssystem för att vara fullt anpassningsbart. Oavsett om du driver ett mindre projekt eller ett större byggföretag, kan du skräddarsy vår tjänst efter dina specifika behov.

Välj ditt paket här:

Vill du veta mer om Dokument i Byggdagboken?

Andreas Ljus

Försäljning Storkund

Lars Svensson

Administratör Storkund