Smidig tidrapportering med vårt projektverktyg

Vi vet hur viktig tidrapportering är för en framgångsrik projektstyrning, och med vår enkla och anpassningsbara tidrapportering blir det enklare än någonsin för ditt företag att optimera arbetstiden och öka produktiviteten.

Med vår intuitiva app och användarvänliga webbgränssnitt blir tidrapportering en smidig process. Vi förstår att tid är pengar, och det är därför vi har utformat vår tidrapporteringstjänst för att vara så effektiv som möjligt.

Tidrapporteringen i vår app är lätt som en plätt. Välj helt enkelt det aktuella projektet, fyll i antal arbetade timmar och klicka på spara. Voilà! Din tidrapport är klar. Genom att ge möjligheten att anpassa tidrapporteringen efter era unika behov, kan du själv bestämma vilka rapporttyper personalen ska använda. Det ger er bättre insikt i hur tiden fördelas och hjälper er att optimera resurserna.

Vår digitala tidrapportering gör det möjligt att enkelt hålla koll på projektets framsteg och kostnader i realtid. Du behöver inte längre oroa dig för pappersarbete och krångliga system. Med vårt tidrapporteringssystem blir hanteringen av tidrapporter en smidig och effektiv process som sparar tid och minimerar risken för fel.

Vårt system är särskilt anpassat för byggbranschen, vilket gör att den passar perfekt för alla typer av byggprojekt. Oavsett om du driver ett stort byggföretag eller är en enskild hantverkare, kommer vår tidrapportering att underlätta din arbetsdag och bidra till effektiv projektstyrning.

Så säg farväl till tidskrävande och komplicerade tidrapporteringsprocesser. Välj Byggdagbokens tidrapporteringssystem och upplev fördelarna med en smidig och effektiv hantering av arbetad tid. Prova vår tidrapportering redan idag och ta kontroll över ditt företags tid och resurser på ett helt nytt sätt!

Välj ditt paket här:

Vill ni veta mer om vårt Tidsrapportings verktyg?

”Man får betalt för sitt jobb. Man sparar tid!”

Zandra Persson

Kundansvarig