Byggdagbok - Effektivt projektverktyg för alla entreprenörer

Välkommen till Byggdagboken – det ultimata projektverktyget som hjälper dig att effektivt planera, ta betalt, och tidrapportera direkt i vår användarvänliga app. Oavsett vilken bransch du tillhör, ger Byggdagboken dig möjligheten att organisera och optimera ditt projektarbete på ett helt nytt sätt.

Effektiva funktioner för smidiga projekt

Byggdagboken är fullpackad med funktioner som säkerställer att du och din personal kan rapportera all nödvändig information som berör ditt projekt. Vår användarvänliga app och webbgränssnitt gör det enkelt för alla i ditt team att samarbeta och hålla sig uppdaterade. 

Några av de fantastiska funktioner som erbjuds inkluderar:

  1. Anpassningsbara behörigheter: Med Byggdagbokens behörigheter kan du enkelt anpassa vilka moduler som är relevanta för varje roll i ditt företag. På så vis säkerställs att endast relevant information syns för dina användare, vilket effektiviserar arbetsflödet och minimerar risken för felaktig information.

  1. Enkel tidrapportering: Spåra arbetstid och aktiviteter smidigt direkt i appen eller via webbgränssnittet. Genom noggrann tidrapportering får du full översikt över hur projektet fortskrider och kan identifiera områden för förbättring och optimering.

  1. Skapa professionella PDF:er: Med Byggdagboken kan du enkelt generera professionella PDF-rapporter och skicka dem till beställaren vid redovisning. Rapporterna innehåller all nödvändig information för att säkerställa att du som entreprenör får betalt i tid och att beställaren har full transparens kring vad de betalar för.

  1. Digital dagbok och arbetsdagbok: Vår digitala byggdagbok hjälper dig att dokumentera projektets framsteg, utmaningar och framgångar. På ett strukturerat sätt kan du notera viktiga händelser och fatta bättre informerade beslut för framtida projekt.

Byggdagboken app – Ett smidigt verktyg för din mobil

För att möta dagens krav på rörlighet har vi utvecklat Byggdagbokens app för att ge dig fullständig kontroll över dina projekt direkt i din mobil. Oavsett om du är på arbetsplatsen eller på resande fot, kan du enkelt använda vår app för att:

– Planera och schemalägga arbete

– Ta foton och bifoga dem till projektets dokumentation

– Skapa anteckningar och projektloggar

– Hålla koll på arbetskostnader och fakturera smidigt

Allt-i-ett lösning för ditt projekt

Söker du efter en komplett lösning för att organisera, dokumentera och effektivisera dina byggprojekt? Byggdagboken erbjuder dig allt du behöver i ett enda kraftfullt verktyg.

Förbättra effektiviteten hos ditt företag genom att integrera Byggdagboken i er vardag. Vårt mål är att göra projektledningen enklare, snabbare och lönsammare för entreprenörer som dig.

Kontakta oss idag för att komma igång och ta ditt företags projektledning till nya höjder!

Välj ditt paket här:

Moduler i Dagboken

Vill ni veta mer om oss / Våra funktioner

”Man får betalt för sitt jobb. Man sparar tid!”

Jonas Pettersson

Support

Mathias Hedblom

Kundansvarig