Hantering av kontakter - Byggdagbokens praktiska kontaktlista

Med vår praktiska kontaktlista, kan du säkerställa en smidig och effektiv hantering av alla dina viktiga kontakter. Släpp pärmen i byggboden som alltid verkar försvinna när du behöver den som mest. Vår kontaktlista erbjuder en digital lösning som sparar tid och håller dina kontakter organiserade, oavsett om du är på fältet med vår app eller vid datorn via webbgränssnittet.

En sak som vi förstår är vikten av en strukturerad arbetsdag. Med vårt projektverktyg och kontaktlista kan du enkelt planera och koordinera alla dina byggprojekt. Men vår kontaktlista är inte bara begränsad till professionella kontakter – du kan också lägga till kollegor, underentreprenörer, och andra viktiga personer för dina projekt. Att ha alla relevanta kontakter på ett ställe ger dig möjlighet att snabbt och enkelt nå ut till rätt person vid rätt tillfälle.

Kontaktlistan ger också möjligheten att skapa anpassade kontaktuppgifter för olika projekt. På så sätt kan du enkelt välja vilka kontakter som ska vara synliga för olika teammedlemmar, vilket hjälper till att hålla din information organiserad och säker. Vi förstår vikten av integritet och säkerhet när det gäller kontaktuppgifter, och värnar om att hålla din information skyddad.

Så varför slösa tid med att leta efter papperslappar och förlita dig på traditionella metoder för kontakthantering? Byggdagbokens kontaktlista är här för att göra ditt arbete smidigare och mer produktivt. Prova vår kontaktlista och upptäck hur den kan förbättra dina byggprojekt från grunden. Och glöm inte att vi alltid strävar efter att förbättra våra tjänster för att möta dina behov, så om du har några förslag eller feedback, tveka inte att dela dem med oss. Vi är här för att göra ditt arbete enklare och mer framgångsrikt.

Välj ditt paket här:

Vill du veta mer om vår Kontaktlista?

Jonas Pettersson

Support

Andreas Ljus

Försäljning Storkund