Effektivt kalkylprogram för dina projekt

Med vårt kraftfulla kalkylprogram kan du enkelt och smidigt räkna på jobb, planera projekt och optimera kostnader för att ge dina kunder konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder en mängd funktioner som hjälper dig att skapa transparenta och detaljerade kalkyler, både direkt i appen och via vårt användarvänliga webbgränssnitt.

Vårt kalkylprogram för byggprojekt ger dig en helhetsbild av förväntade kostnader och priser för att säkerställa lönsamhet och kundnöjdhet. Genom att skapa professionella och anpassningsbara kalkyler kan du enkelt generera och skicka offertförslag till dina kunder för ett snabbt godkännande.

Med hjälp av detaljerade rapporter som du får in från ditt projektteam kan du följa upp din kalkyl och budget på detaljnivå. Det ger dig kontrollen och insikterna du behöver för att fatta informerade beslut och undvika kostsamma överraskningar under projektets gång.

Byggdagbokens kalkylprogram erbjuder följande funktioner:

– Smidig kalkylräkning: Räkna snabbt och exakt på jobb för att få en tydlig bild av kostnader och prisförslag till kunderna.

– Transparent offertskapande: Skapa professionella offertförslag direkt från kalkylen och skicka till kunder för enkel hantering och godkännande.

– Effektiv budgetuppföljning: Få insikter genom detaljerade rapporter från ditt projektteam för att övervaka kostnader och budget.

– Användarvänlig app och webbgränssnitt: Oavsett om du är ute på fältet eller på kontoret, har du tillgång till vårt kalkylprogram via både appen och webbgränssnittet för optimal användarupplevelse.

Byggdagbokens kalkylprogram är det bästa valet för dig inom byggbranschen. Våra kunder har uppskattat den enkelhet och precision som programmet erbjuder. Allt för att effektivisera arbetsprocesser och maximera resultat.

Gör ditt byggprojekt till en framgång genom att använda vårt beprövade och pålitliga kalkylprogram. Välj Byggdagboken idag och ta kontroll över dina byggprojekt på ett nytt och effektivt sätt. Du kan vara säker på att vårt kalkylprogram ger dig verktygen du behöver för att lyckas och överträffa dina kunders förväntningar.

Välj ditt paket här:

Vill du veta mer om vår funktion Kalkyl?

”Man får betalt för sitt jobb. Man sparar tid!”

Mathias Hedblom

Kundansvarig

Tore Jansson

Administratör Storkund