Effektiva widgets för en bättre översikt

Widgets är små, interaktiva verktyg som finns direkt på din startsida i Byggdagboken. Dessa praktiska funktioner ger dig omedelbar tillgång till relevant data och information som är kopplad till dina projekt. Med möjlighet att anpassa din personliga startsida, kan du skräddarsy widgets efter dina behov och preferenser.

Förbättra projektöversikten

Genom att använda våra anpassningsbara widgets kan du enkelt skapa en översikt över dina pågående projekt. Med ett ögonkast kan du se inrapporterade avvikelser och hinder, samt information om frånvaro och nya ÄTOR. Du kommer alltid att vara uppdaterad om statusen för dina projekt.

Smidig tidrapportering

Tidrapportering har aldrig varit enklare än med våra smarta widgets. Få tillgång till en tidslogg direkt på din startsida, där du enkelt kan registrera och övervaka arbetstid för olika projekt. Detta gör det bekvämt för både dig och ditt team att hålla koll på arbetade timmar och effektivisera tidsanvändningen.

Enkel betalningshantering

Med våra widgets kan du även ha full koll på betalningar för dina projekt. Få översikt över ofakturerade projekt och skapa fakturor direkt från startsidan. Detta ger dig en smidigare och mer strömlinjeformad betalningsprocess, vilket i sin tur kan leda till snabbare betalningar och ökad likviditet för ditt företag.

Våra widgets är ovärderliga verktyg för att förbättra din projektplanering och projektöversikt. Genom att skräddarsy din startsida med de funktioner som är mest relevanta för dig, kan du optimera ditt arbetsflöde och öka produktiviteten.

Med Byggdagbokens intuitiva app och webbgränssnitt blir projektplanering och hantering till en inspirerande och enkel uppgift. Prova våra widgets idag och upptäck skillnaden i ditt projektarbete!

Välj ditt paket här: