Referenser

VAD SÄGER VÅRA KUNDER…

så funkar byggdagboken

Referenser

Vi är väldigt nöjd med nya egenkontrollen och vi utvecklar även vårt användande av Byggdagboken mer och mer hela tiden.

Joakim Nilsson

Joakim Nilsson

Platschef, Svenska Dmixab AB

Oslagbar kundtjänst: Byggdagboken är en komplett lösning för vår arbetsplats. Vi sparar både tid och pengar.

Ronnie Runnman

Ronnie Runnman

VD, Timeflex Nordic AB

Vi är ett företag som gör massa små jobb, vissa tar bara en dag.

Det gör att vi har svårt att hålla reda på alla tider och vad killarna gör just den dagen. Förut så skrev vi i en byggdagbok (den oranga), men det blev väldig tungrott med alla papper killarna glömde lämna in mm. Då hitta vi byggdagboken.nu och bestämde oss för att pröva. Fördelen för mig är att jag har lätt att få en överblick på alla jobb som vi har, samt att vi har kopplat upp grabbarnas telefoner så att de lägger in tiderna på varje projekt. Med ett par knapptryck så har jag tidunderlag för fakturering klart.

För oss så har det underlättat jättemycket vi är ett litet byggföretag så vi vill inte ha massa kontorsjobb i onödan.

Tom Runnman

Tom Runnman

VD, Björknäs mur & kakelteknik AB

Vi har sedan några månader tillbaka använt oss av Byggdagboken.

Våra anställda rapporterar sina tider enkelt och smidigt via internet. Vi som arbetar på kontoret kan i vår tur på ett smidigt sätt skiva ut tidrapporter per anställd och projekt, vilket var vårt önskemål. Detta har avsevärt underlättat vår lönehantering. Det underlättar även vid vår fakturering då vi enkelt skrivet ut hur många timmar vi ska fakturera på respektive projekt. Då vi lagt in de olika timpriserna per yrkeskategori så räknar även programmet ut totalsumman att fakturera genom att de anställda helt enkelt rapporterat sina arbetade timmar.

Vi är mycket nöjda med hur våra rutiner har förbättrats och även mycket nöjda med den supporthjälp som vi fått.

Caroline Abrahamsson

Caroline Abrahamsson

Nokon Byggnads AB

När vårt företag växte från 20 till 50-talet anställda på ett par år kändes vår tidsrapportering omständig och tidskrävande. Vi började då se oss om efter ett program som kunde förenkla för oss. Vi fick upp ögonen för byggdagboken. Här kan vi kombinera det dagliga arbetet med att skriva dagbok och samtidigt få underlag för tidsrapportering och löner. Inom kort kommer vi ha en utbildningsdag för att kunna utnyttja fler delar av programmet. Ett program som är enkelt att använda och anpassningsbart för just vårt företags behov.

Morgan Lindstam

Morgan Lindstam

Delägare AB Lindstams Bygg, Linköping

Byggdagboken blev för oss ett enkelt sätt att hålla ”ordning” på projekten och våra montörers arbetstid. Vi och våra montörer kom snabbt in i det enkla arbetssättet i den. Sedan att man kan tilldela en inloggning till våra beställare underlättar betydligt, beställarna kan då på ett enkelt sätt följa projektet.

Håkan Lindberg

Håkan Lindberg

Håkan Lindberg VD, Istech

Vi är väldigt nöjda med Byggdagboken. Den hjälper oss att hålla ordning på nedlagd tid och vad som händer dag till dag i våra projekt.
Vi har ett 60 tal olika konsulter och entreprenörer som dagligen använder dagboken i våra projekt.

Jan-Olov Aronsson

Jan-Olov Aronsson

Projektsamordnare, Mitt Sverige Vatten AB

Vi och våra beställare tycker dagboken är en suverän produkt. Den redovisar perfekta sammanställningar och dagböcker som även beställarna kan få omg insyn i via inloggningen.

Dennis Hedström

Dennis Hedström

Gnesta Bergbyggare AB

Se vår video