Byggdagboken i Sverige AB växer och behöver bli fler, bli vår nya kollega!

Vilka är vi?

Byggdagboken i Sverige AB har idag ett 20-tal medarbetare inom bland annat försäljning, kundvård, administration, support & IT-utveckling. Med huvudkontor i Ljusdal (Hälsingland) erbjuder vi en trivsam arbetsplats där du som medarbetare har stora möjligheter att göra en karriär, växa och få en nyckelroll inom bolaget.

Byggdagbokens mål och vision är att bli marknadsledande inom digitala projektverktyg riktat mot byggbranschen, där vi inom kort även kommer att expandera utomlands. Vi söker nu 10st nya säljare till vårat säljteam!

Vem är du?

Vi tror att du är målinriktad, har en vilja och ett intresse av att vilja utvecklas och utbildas för att bli bättre inom din yrkesroll. Du har ett mod och är driven till att lägga ner det lilla extra för att nå dina egna mål, samt gruppens gemensamma mål.

Telefonen kommer bli ditt främsta arbetsverktyg, där du själv ringer och bokar möten och följer upp med potentiella kunder. Fysiska kundbesök kan även förekomma så det är ett plus om du har B-körkort.

Ingen tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav, utan vi lägger stor vikt i dig som person och människa.

Vad du får av oss:

Vi är i en expansiv fas där du som medarbetare kommer bli en väldigt viktig spelare i vår fortsatta utveckling. Du kommer få daglig utbildning & coachning av din närmsta chef, för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt att lyckas med ditt arbete.

Du får också stora möjligheter att växa och göra karriär inom bolaget. Av dagens gruppchefer är alla internrekryterade och började sin resa på Byggdagboken som säljare, för att sedan utvecklas, utbildas och ta nästa steg som gruppchef.

Arbetet är på heltid och du får en fast lön + bonus, vilket ger dig stora möjligheter att tjäna bra med pengar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser framemot din ansökan, så tveka inte – sök redan idag!

Ansökan samt frågor/funderingar kring tjänsten:

Robin Hedblom,

072-53 98 875

Robin.Hedblom@byggdagboken.se