Du där! Är du vår nästa säljkonsult?

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser med spännande projekt i en inspirerande miljö på ett unikt företag? Då är du efterlängtad!

så funkar byggdagboken

Din roll

Driftig, pratglad och en stor mängd positiv energi. Gillar att jobba efter uppsatta mål, och har lätt att kommunicera. Då är det dig vi söker! Vi söker nu säljkonsulter till vårt team i Ljusdal. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning, utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. All utbildning och coachning du behöver får du av oss.

Vad erbjuder vi?

Vi har en arbetsmiljö, där vi jobbar tillsammans för att skapa trivsel och god stämning i teamet, och där vi motiverar varandra till att uppnå goda resultat. Hos oss är medarbetaren verkligen i fokus. Vi är en blandning av människor som ser till att ha det så roligt som möjligt under vår arbetstid, vi stöttar varandra, samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår försäljning.

Oavsett förkunskaper eller bakgrund så förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap innan försäljningsstart.

Om Byggdagboken

Byggdagboken är utvecklad för de som jobbar med projekt inom bygg- och anläggningsbranschen. Här har de allt samlat digitalt på ett ställe med funktioner som ÄTA, tidrapportering, dagbok, dokumentation, maskininventering och skyddsrond. Oavsett om de använder dator, mobil eller surfplatta.

Anställningsvillkoren

F-skatt eller anställning? Vi använder oss av attraktiva provisionsmodeller, som gör att du kan påverka din lön och din arbetstid. Arbetstiderna är måndag till fredag, 08.00-16.30.

Låter detta som något för dig? I så fall ska du inte tveka att kontakta mig, christian.jonsson@byggdagboken.se. Intervjuer sker löpande; anställningar från och med augusti.

Sista ansökningsdag: 14 augusti 2018

Jag vill veta mer...