fbpx

AB Mullsjö Brunnsborrningar satsade på Byggdagboken som digitalt projektverktyg

Som ett familjeföretag med rötter från 1956, specialiserar sig AB Mullsjö Brunnsborrningar på vatten- och energiborrning över hela Sverige. För att modernisera och effektivisera verksamheten sökte man ett digitalt projektverktyg.

Det var speciellt de yngre medarbetarna som efterfrågade elektroniska lösningar och valet föll naturligt på Byggdagboken efter att man sett verktyget användas lokalt.

– Min son hade använt  Byggdagboken då han var anställd på ett åkeri här i Mullsjö, och vi insåg snabbt fördelarna med digitala körjournaler och projektstyrning. Det var precis det här vi behövde, säger Annika Carlsson på AB Mullsjö Brunnsborrningar.

”All information digitalt från grabbarna”

Med Byggdagboken har Mullsjö Brunnsborrningar upplevt en stor förbättring i sitt dagliga arbete. I den tidigare manuella administrationen, kunde misstag leda till att viktig information gick förlorad. 

– Tidigare var allt på papper och det kunde lätt bli fel eller komma bort. Nu får jag direkt in all information digitalt från grabbarna. Nu har vi full kontroll över alla projekt och tidrapporter digitalt. Det har sparat oss massor av tid och alla är jättenöjda.

”På några veckor var vi igång och upplevde omedelbara fördelar”

För att underlätta övergången till ett digitalt system valde man att börja med ett mindre antal funktioner i Byggdagboken. 

– Vi började med ett fåtal funktioner för att lära oss snabbt och det gick väldigt bra! Det gjorde implementeringen enkel och smidig. På några veckor var vi i gång och upplevde omedelbara fördelar.

”En support som anpassar sig helt efter våra behov”

Genom nära samarbete med Byggdagbokens team har appen anpassats efter företagets specifika behov. Trots att medarbetarna använder olika typer av enheter – både iPhone och Android – har de inte stött på några problem med kompatibilitet.

– En av de största fördelarna med Byggdagboken har varit supporten. Vår personliga kontaktperson Sandra har varit väldigt lyhörd och sett till att allt funkar perfekt. Det är ett stort plus att ha en support som anpassar sig helt efter våra behov.

”Enklare och mer effektiva arbetsdagar”

Efter att ha använt Byggdagboken under flera år kan Annika Carlsson och hennes team varmt rekommendera verktyget till andra företag i branschen. 

– Systemets flexibilitet och användarvänlighet har gett oss enklare och mer effektiva arbetsdagar. Byggdagboken har verkligen gjort allt enklare för oss. Vi har bara positiva erfarenheter och rekommenderar verkligen projektverktyget till andra som också vill digitalisera och effektivisera.

——————————————————————————————-
Vill du också börja använda Byggdagboken – Sveriges enklaste digitala projektverktyg?

Relaterat innehåll

”Man får betalt för sitt jobb. Man sparar tid!”

Projektkonsulten i Sverige AB är baserade i Söderhamn i Hälsingland och arbetar över hela Sverige, både som underleverantör till större totalentreprenörer och som totalentreprenör med inhyrd personal. Uppdragen består av...

Petteri Olsén ny vd på tech-bolaget Byggdagboken

”Vi ska göra en tillväxtresa och etablera oss på nyamarknader” Petteri Olsén — VD Byggdagboken, det ledande svenska tech-bolaget inom digitalalösningar för byggindustrin, har utsett Petteri Olsén till ny vd.Med...

”…vi frigör mer tid och skapar mer värde för våra kunder” 

MJ Construction AB drivs av två kreativa bröder som under hela uppväxten haft visionen att driva ett byggföretag tillsammans. Efter att ha samlat på sig en gedigen grund genom åren,...

”Vi slipper åka ut och hämta underlag hos montörerna” 

En av våra större kunder är Vattenfall Services, som har använt Byggdagboken i några år och arbetar tillsammans med hundratals entreprenörer för att kontinuerligt följa och dokumentera händelser i sina...