Nu tillgänglig på engelska – Byggdagboken för internationell användning!

Vi på Byggdagboken är glada över att meddela att Byggdagboken nu finns tillgänglig på engelska! Detta är ett stort steg framåt i vår strävan att göra Byggdagboken tillgänglig för en bredare användning!

Varför en engelsk version?

Vår beslut att lansera en engelsk version av Byggdagboken har främst kommit till följd av den ökande efterfrågan från användare. Vi inser vikten av att erbjuda våra tjänster till internationella användare och att underlätta kommunikationen och projektledningen för byggprojekt oavsett var i världen de äger rum.

Fördelarna med den engelska versionen:

  1. Global tillgänglighet: Genom att erbjuda Byggdagboken på engelska öppnar vi upp möjligheten för byggföretag och yrkesverksamma utanför Sverige att dra nytta av våra funktioner och fördelar.
  2. Enkel kommunikation: Med den engelska versionen kan användare från olika delar av världen enkelt kommunicera och samarbeta kring byggprojekt. Detta främjar smidigare och effektivare arbetsflöden.
  3. Ökad användbarhet: Genom att översätta Byggdagboken till engelska ökar vi användbarheten för internationella användare som kanske inte är bekanta med det svenska språket. Detta gör det lättare för dem att dra nytta av våra funktioner.

Hur du får tillgång till den engelska versionen:

För att använda Byggdagboken på engelska, behöver du bara uppdatera appen till den senaste versionen via App Store eller Google Play Store. När du öppnar appen kommer du att ha möjlighet att välja engelska som språk och börja använda den omedelbart.

Vi är övertygade om att den engelska versionen av Byggdagboken kommer att göra det möjligt för ännu fler användare att dra nytta av våra tjänster och förbättra effektiviteten och produktiviteten i sina byggprojekt!

Har du några frågor eller feedback? Tveka inte att kontakta oss!

Relaterat innehåll

”Man får betalt för sitt jobb. Man sparar tid!”

Projektkonsulten i Sverige AB är baserade i Söderhamn i Hälsingland och arbetar över hela Sverige, både som underleverantör till större totalentreprenörer och som totalentreprenör med inhyrd personal. Uppdragen består av...

”…vi frigör mer tid och skapar mer värde för våra kunder” 

MJ Construction AB drivs av två kreativa bröder som under hela uppväxten haft visionen att driva ett byggföretag tillsammans. Efter att ha samlat på sig en gedigen grund genom åren,...

”Vi slipper åka ut och hämta underlag hos montörerna” 

En av våra större kunder är Vattenfall Services, som har använt Byggdagboken i några år och arbetar tillsammans med hundratals entreprenörer för att kontinuerligt följa och dokumentera händelser i sina...

”Enklare att påvisa händelser för att undvika tvister”

På Byggdagboken har vi kunder och användare inom en rad olika sorters verksamheter, främst inom byggbranschen men också flera kommuner. En av våra större kunder, Vattenfall Services, har använt Byggdagboken...