Nu tillgänglig på engelska – Byggdagboken för internationell användning!

Vi på Byggdagboken är glada över att meddela att Byggdagboken nu finns tillgänglig på engelska! Detta är ett stort steg framåt i vår strävan att göra Byggdagboken tillgänglig för en bredare användning!

Varför en engelsk version?

Vår beslut att lansera en engelsk version av Byggdagboken har främst kommit till följd av den ökande efterfrågan från användare. Vi inser vikten av att erbjuda våra tjänster till internationella användare och att underlätta kommunikationen och projektledningen för byggprojekt oavsett var i världen de äger rum.

Fördelarna med den engelska versionen:

  1. Global tillgänglighet: Genom att erbjuda Byggdagboken på engelska öppnar vi upp möjligheten för byggföretag och yrkesverksamma utanför Sverige att dra nytta av våra funktioner och fördelar.
  2. Enkel kommunikation: Med den engelska versionen kan användare från olika delar av världen enkelt kommunicera och samarbeta kring byggprojekt. Detta främjar smidigare och effektivare arbetsflöden.
  3. Ökad användbarhet: Genom att översätta Byggdagboken till engelska ökar vi användbarheten för internationella användare som kanske inte är bekanta med det svenska språket. Detta gör det lättare för dem att dra nytta av våra funktioner.

Hur du får tillgång till den engelska versionen:

För att använda Byggdagboken på engelska, behöver du bara uppdatera appen till den senaste versionen via App Store eller Google Play Store. När du öppnar appen kommer du att ha möjlighet att välja engelska som språk och börja använda den omedelbart.

Vi är övertygade om att den engelska versionen av Byggdagboken kommer att göra det möjligt för ännu fler användare att dra nytta av våra tjänster och förbättra effektiviteten och produktiviteten i sina byggprojekt!

Har du några frågor eller feedback? Tveka inte att kontakta oss!

Relaterat innehåll

Från kaos till digital kontroll

Berg & Väg i Strängnäs AB, grundat 2018, har snabbt blivit ett känt namn inom markarbeten runtom i Stockholmstrakten och i Strängnäs. Företaget specialiserar sig på allt från grundläggning till...

Därför är det viktigt att digitalisera din verksamhet 2024!

Vi har återigen tagit ett snack med Johan Jonsson, teamleadare på vår kundvårdsavdelning. Denna gång gäller det digitaliseringen i byggbranschen, och varför den kanske är viktigare än någonsin just nu....

Vinn borrskruvdragare från Makita!

Tävling! Vinn Makita borrskruvdragare inklusive 2 batterier och laddare. Allt du behöver göra: 1. Följ Byggdagboken på Instagram, LinkedIn eller Facebook 2. Tagga en kompis eller kollega i inlägget på...

Johan tipsar – Ha koll på dina ÄTOR!

ÄTA som är den förkortning på ändring, tillägg och avgående arbeten är kanske just nu, viktigare än någonsin. Johan Jonsson, teamleadare på kundvårdsavdelningen påpekar att det är otroligt viktigt att...