Under måndagen (24/2) släppte vi fem nya förbättringar och funktioner.

Alla nya funktioner har vi utvecklat utifrån samlade önskemål från våra användare i Byggdagboken. Tack för att ni vill utvecklas tillsammans med oss!

Vad är nytt?

Användarsäkerhet – Nytt lösenord

När en ny användare skapas kan företagsinställningen; ”Ändra lösenord vid första inloggning”, aktiveras. Gå in i fliken Företagsinställningar, bocka i rutan och spara, så gäller den nya funktionen för alla användare som loggar in för första gången.

Sammanställning – Dölj namn vid utskrift

I sammanställningen hittar du nu en ”check-boxruta”, precis ovanför Sammanställ -knappen. Detta möjliggör att namn på anställda döljs när du skapar en utskrift/PDF.

Arbetsorder – Filtrera avslutade under period

I fliken Arbetsorder samt i Sammanställningen – Arbetsorder har vi möjliggjort att söka fram arbetsordrar som avslutats under en angiven period, för att ex. se vilka arbetsordrar som blev slutförda under föregående vecka. Du kan applicera filtreringen genom att klicka på ”Filtrera status” i ovannämnda funktioner.

Arbetsorder – Faktureringsdatum

Genom att gå in i Arbetsorderfliken, klicka på Redigera Arbetsorder och sedan på Fakturor, så kan du nu applicera flera fakturor och faktureringsdatum. Denna funktion är särskilt bra vid en arbetsorder som sträcker sig över en längre period och som behövs delfaktureras. Angivet fakturanummer visas sedan i sammanställningen för arbetsorder.

Sammanställning – Artiklar i samband med maskinrapport

I Sammanställning Artiklar  visas nu även artiklar som gjorts i samband med en maskinrapport.

Frågor? Kontakta supporten!

Mail: info@byggdagboken.se
Växel: 0651-57 57 60

Categories: Aktuellt