Under tisdagen 15/12 inleds publicering av den senaste uppdateringen av projektlistan som förväntas finnas tillgänglig live under de närmaste dagarna för samtliga kunder. I samband med den nya vyn för projektlistan, presenterar vi även den nya funktionen ”Kunder”. Du kan läsa mer om den senaste uppdateringen i texten nedan.

Projektlistan

Grundfunktionaliteten i projektlistan (Projekt -> Lista) förblir densamma. Du skapar och hanterar dina projekt på samma sätt som tidigare. Däremot erbjuds ny funktionalitet i modulen. Vi listar här dom synliga förbättringarna:

  • Intern kommunikation
  • Nytt och ljusare utseende
  • Ange start -och slutdatum för projekt
  • Förbättrad kolumnsortering
  • Förbättrad filtrering vid sök
  • Ange kund för projekt (läs mer om ”Kunder” längre ned i det här inlägget)

Kunder

”Kunder” är den senaste nyheten från Byggdagboken. Via fliken ”Kunder” kan du skapa och lägga upp dina kunder med tillhörande information. Du kan även ange prislista samt koppla befintlig beställaranvändare till din kund. På så sätt läggs rätt prislista och beställaranvändare till direkt när du väljer kund i skapandet av ditt nya projekt.

”Hur får jag tillgång till den nya funktionen Kunder?”

”Kunder” är en ny företagsbehörighet och behövs aktiveras för din roll för att den ska bli tillgänglig i menyn. Detta innebär att du via fliken Användarhantering -> går in i Roller -> Väljer önskad företagsroll -> Klickar i behörighet Nr.16 – Kunder -> Spara. Vid nästa ut -och inloggning finns fliken Kunder tillgänglig i menyn.

Vad kommer härnäst?

Den nya funktionen Kunder, och den uppdaterade projektlistan, är en del av ett större pågående utvecklingsprojekt för systemet. Vi har ambitionen att inom en snar framtid presentera flera nya och spännande funktioner för dig som kund att ta del av.

Utöver våra större utvecklingsprojekt, jobbar vi även kontinuerligt på de olika förbättringsförslag och idéer vi får från våra samtal med dig som kund och användare av Byggdagboken!

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor om den senaste uppdateringen eller undrar du något om systemet i allmänhet, ta kontakt med ditt företags kontaktperson hos oss på Byggdagboken. Eller ring direkt till supporten:

Support: 0651-57 57 60
Mail: info@byggdagboken.se

Categories: Aktuellt